Activitats d’un dia

Les Activitats d’un dia de durada.

A continuació presentem tot un seguit d’activitats que es desenvolupen al Mas d’en Pedro en un dia de durada.

Activitats d’un dia al Mas d’en Pedro i els seus voltants

La descoberta de la desembocadura del Riu Foix a Cubelles. Activitat de descoberta naturalista, l’ecosistema d’aiguamoll a les llacunes del Foix, la vegetació d’aiguamoll i salobrar, l’observació ornitològica, la geomorfologia del riu en el seu tram final, la llera del riu, l’observació dels canvis del paisatge, la meteorologia al cap de Sant Pere, la platja…Una activitat molt experimental especialment dissenyada per als cursos de CS de Primària i 1er cicle de la ESO. Per a més informació feu click aquí. Activitat a la desembocadura del riu Foix.

La visita al Port de Vilanova i la Geltrú.

Descobrir la vida marinera, els tipus de pesca i les diferents barques, els arts i ormeigs de pesca tradicional, la xarxa del bou, la pesca de llum, el tresmall, les gàbies, les nanses, els catúfols, el palangra…la cofradia, la llotja del peix i la subhasta, els principals peixos comercials…tot això i molt més en horari de matí i tarda. En aqueta activitat si es vol veure la llotja, cal allargar-la fins a les 16h. Per a més informació feu click aquí. Visita Port de Vilanova 

Tarifes:

Les activitats d’un dia al Mas d’en Pedro ténen un cost de 13 € per alumne, segons modalitat.

Les Nits d’astronomia

Al Mas d’en Pedro es poden realitzar activitats d’una nit d’astronomia, aquestes activitats comencen a la tarda i finalitzen el matí de l’endemà. permeten fer una observació d’estels i conèixer els principals conceptes i característiques de l’obsevació astronòmica.

Per a més informació : Nit d’astronomia Tarifa. 35€ pax.

Teniu també opció a fer el taller d’astronomia a l’escola per 10€ per alumnes (mínim 50 alumnes)

Els cursos de Formació en cap de setmana

Hi ha la possibilitat de fer cursos de formació en cap de setmana de 10 i 20h de durada en temàtiques monogràfiques. per a més informació : Cursos de formació MdP 

Possibilitat de fer cursos de formació a mida segons les necessitats, cursos de formació per a monitors d’equipaments d’educació ambiental.

Tarifa a consultar

Leave a comment