Hem restaurat l’antic mapa de la finca del Mas d’en Pedro

L’antic mapa de la finca del Mas d’en Pedro, situat al pati lateral de la casa, s’ha repintat i restaurat. En ell podem veure l’antiga carretera i l’antic camí que anava a la casa. El torrent del Mas d’en Pedro va de punta a punta del mapa. les diferents parceles numerades de 1 a 33 indiquen els diferents terrenys on es cultivava. la part central ocupada per el turó i la muntanya amb Garrofers i alguna Olivera.

Amb la posterior urbanització es van construir els vials actuals de l’urbanització i els terrenys passaren a ser parcel.les on es construiren les cases que actualment hi ha a l’urbanització La Gaviota.

Es desconeix qui va ser l’autor del mapa, probablement dibuixat als anys 50 per algun dels propietaris o treballadors del Mas.

IMG_1222IMG_1223

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s