L’Escola Fàsia de Sarrià passa tres dies a l’Escola del mar

2014-06-05 23.22.422014-06-05 12.52.48El passat dimecres dijous i dvendres varem compartir tres dies a l’escola del mar amb els alumnes de l’ecola d’Educació especial Fàsia de sarrià, a barcelona.

El primer dia vàrem anar a la platja, després d’un bany al mar varem descobrir els restes marins i varem descobrir algunes coses més a la platja. L’endemà al club marítim de Cubelles  una activitat de caiac i una volta amb catamarà. Els més petits varem fer una excursió a la desembocadura del Foix, feia molta calor i la caminada ens va costar una mica, però amb una furgoneta vàrem fer viatges de  sis en sis, sobretot amb els que estaven més cansats. A la tarda de nou a la paltja, volar estels, bany a l’aigua, referscar-se, jugar amb els frisbies i amb la pilota. A la nit observació de la lluna i a ballar a la disco, que varem preparar, cadascú demanava una cançó…L’endemà una estona de tir a l’arc, slacklines i pujada al rocòdrom alguns varen aconseguir arribar a dalt…era un rocòdrom dificil tot sigui dit…Un mural de la platja i alguns jocs més, van acabar d’arrodonir tres dies intensos d’activitat…

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s