l’Escola Bressol Xaloc de Vilanova i la geltrú vé a passar el dia amb el Capità Nemo.

Aquest divendres els nens i nenes més grans de l’escola bressol xaloc, que l’any vinent ja faran P3 han vingut a l’Escola del mar, al matí a la platja, jugant amb les petxines , la sorra, castells i una bona remullada. Després de dinar la migdiada i una visita al capità nemo, per tornar-li una clau que hem trobat a la sorra. Ell ens ha deixat unes petxines del fons del mar foradades, per fer uns collarets. A la tarda han vingut els pares a buscar els nens , un breu berenar amb pastetes i sucs i unes fotos per al record.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s