L’Escola del Pare Manyanet de Reus visita el Capità Nemo a Cubelles

IMG-20150605-WA0000El passat dijous i divendres els nens i nenes de P4 de les classes dels cervatons, els esquirols i els picasoques van fer estada a l’escola del mar. El dijous a la platja…una calor que feia…ens vàrem remullar els peus, vàrem descobrir les petxines i alguns animals de les roques, estrelles, erçons, cogombres, crancs…després a volar estels, però no feia vent, però gens de vent…Tornant a la casa vàrem anar a veure el Capità nemo, li vàrem donar les claus i ens va explicar coses del mar… De sobte un conill al jardí, que s’havia escapat d’algun lloc..el vàrem agafar i li vàrem donar de menjar. A la nit buscant una gorra i un mapa del capità ens va conduir cap a un tresor ple de piruletes…L’endemà al matí uns quants castells de sorra i ara si una mica d’aire per volar els estels…finalment ens van arribar unes petxines per fer uns collartes de part del capità, que no podia venir perquè estava salvant una balena ferida…

hem après moltes coses i ho hem passat molt bé.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s