Els nens i nenes de l’escola Bressol Xaloc de Vilanova passen un dia a l’escola del mar

El més petits de tota la primavera, de 2 a 3 anys, un dia a l’escola del mar, a la sorra de la platja, decobrint petxines i onservant l’eriçó de mar i les estrelles de mar. castells de sorra, volar estels i una estona de remullar-se peus i cames…Després de dinar una migdiada i un colaret de petxines i no massa temps per poder fer res més…Un dia molt divertit pet tancar el curs escolar i donar pas a les Vacances d’Estiu. Al final els pares i mares  van venir a recollir els nens i amb un petit pica pica ens vàrem dir adéu…

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s