L’escoleta de Bellaterra, tres dies al Mas d’en Pedro

Durant tres dies, el 6 , 7 i 8 d’Abril, els nens i nenes de 1er de primària de l’Escoleta, han passat a veure el Capità Nemo al Mas d’en Pedro, per aprendre moltes coses del mar. El primer dia trobem unes claus a la platja, després tenim temps de passar una estona amb el capità, descobrir la platja, la sorra, les petxines i restes marins, a la nit cercar les petxines d’or….L’endemà aprendre tot sobre la pesca, la subhasta del peix, els eriçons de mar , el cogombre i els crancs…una volada d’estels a la platja, la visita al port de Vilanova, les barques, els pescadors, les xarxes, el peix de la llotja…Jugar a les cabanes, trobar un tresor perdut del Mas d’en Pedro, el conte de la posidònia, que és molt important per la vida marina, els castells de sorra a la platja…una petxina que potser es fa d’or…massa e mocions i massa juntes viscudes en tres dies. En queden algunes imatges per al record. Tres dies de colònies inoblidables, aprenent moltes coses del mar i de la importància de protegir i cuidar les platges.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s