L’Escola Montserrat a l’Escola del mar…tres dies aprenent moltes coses

Els alumnes de 3er i 4rt de l’Escola Montserrat de Sant salvador de Guardiola han estat tres dies a l’Escola del mar a Cubelles. Descobrir la platja, les estrelles del cel de nit, la pesca tradicional, volar estels, cantar havaneres i fer castells de sorra…tot això i molt més, cabanes, aprendre petxines i cargols, descobrir la posidònia, veure l’eriço de mar, les seves parts i com viu i es desenvolupa. Descobrir la història del mas, el cicle de l’aigua, les constel.lacions circumpolars, els moviments de la terra, els vents, el port de pesca, la subhasta del peix, els arts de pesca….i molt més.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s