Escola mare de Déu de la Muntanya d’Esparreguera, tres dies al mas d’en pedro

IMG-20180412-WA0008

Els nens i nenes de 2on i 3er de primària de l’escola Mare de Deu de la Muntanya passen tres dies al mas d’en pedro. Iniciem amb pluja però finalment millora el temps i es poden realitzar totes les activitats previstes amb normalitat. La descoberta de la platja, la visita al port, la volada d’estels, fer cabanes, jocs, jocs de nit…tres dies inoblidables i de compartir moltes coses i passar-ho molt be.  Un agraïment a la Lourdes que ja es el darrer any que vindrà de colònies, després de molts anys de passar amb els diferents cursos de cicle inicial de l’escola, tot confiant en el nostre projecte.

20180412_220451IMG-20180412-WA0007

IMG-20180413-WA0001

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s