L’Escola Roques Blaves d’Esparreguera, tres dies a l’escola del mar…

 

 

Els nens i nenes de 2on de primària de les Roques Blaves d’Esparreguera han vingut a Cubelles, al Mas de’n pedro, a descobrir moltes coses del mar, els animals que hi viuen, la pesca tradicional…de la ma del Capità Nemo que ens ha acompanyat tres dies. Jocs a la sorra, castells de sorra, volada d’estels, les petxines i cargols, els animals dels espigons, els tipus de pesca, els ormeigs de pesca, les xarxes, els peixos comercials…moltes coses per a tres dies…i molts tresors enterrats per descobrir.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s