Acaba la temporada escolar, 32 escoles han gaudit de l’escola del mar aquesta primavera 2019

Aquest divendres hem finalitzat la temporada escolar de primavera 2019, va començar a primer de març i totes les setmanes han passat escoles per el Mas d’en Pedro a descobrir el mar. Amb la col.laboració de DESCOBERTA que han desenvolupat les activitats amb la Maria al capdavant, la Olga, la Marta i el Ruxo..i alguns més quan ha fet falta. La Andrea, la Carol i la Yolanda a la cuina i el Capità Nemo que ens ha vingut a veure algunes vegades, deixant-nos tresors i moltes altres coses.

Ara arriba el temps d’estiu, amb alguns grups que gaudiran del temps de vacances , platja, piscina, sol, excursions, esports, un temps de descans i gaudi per preparar-nos per a la temporada de tardor.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s