L’Escola Dovella visita el Mas d’en Pedro

Els passat 10,11 i 12 de març, els nens i nens de dos grups bombolla de 4rt de primària de l’escola Dovella, de Barcelona, del barri del Clot, van venir de colònies tres dies a descobrir i conèixer el mar.

La descoberta de la platja, la sorra, les petxines, mol.luscs i equinoderms, els eriçons, els cogombres de mar, els bernats ermitans, la pesca tradicional, les havaneres, volar estels, fer castells de sorra, aprendre tot sobre les estrelles,,,tot això i molt més. Malgrat les mesures Covid que vàrem prendre tots, la colònia va funcionar amb total normalitat i durant tres dies tots els nens i nens van poder aprendre moltes coses sobre el mar.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s