L’Escola la Sínia de Martorell, dos dies al Mas d’en Pedro a conèixer el Capità Nemo i el mar.

Els nens i nenes de P5 , les classes dels vermells i els liles, van venir el passat dilluns i dimarts a descobrir el mar i conèixer el Capità. Van trobar-li les claus i van descobrir moltes coses de la platja, la sorra, els animals de l’espigó, els restes de la platja…una mica de pluja ens va acompanyar la primera tarda però després es va obrir i la resta de l’estada va ser assolellada. Volar estels, jocs a la sorra, un tresor amagat a la nit i unes petxines del Capità van acabar d’arrodonir dos dies molt intensos.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s