L’Escola Lluçanès, de Prats, tres dies aprenent molt sobre el mar, amb l’ajuda de….

Els nens i nenes de cicle infantil de l’Escola Lluçanès, han estat tres dies al Mas d’en Pedro aprenent moltes coses del mar, amb l’ajuda del Capità Nemo, petxines, la sorra, l’aigua del mar, els animals de l’espigó, la pesca tradicional, els arts de pesca, tresors enterrats, castells de sorra, volar estels, jocs a la platja…un munt d’activitats i molts aprenentatges que no oblidarem…Aquest any no hem pogut anar a la platja de l’estanyot del Mas d’en Pedro, ja que és una zona on hi fa cria i nius el corriol camanegre. Per aquest motiu, hem anat a les platges que hi ha al costat, a Cunit.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s