Acabem la temporada de primavera a l’escola del mar Mas d’en Pedro

Ha estat una primavera molt complicada, les restriccions dels protocols de la Covid19 i la incertesa de si els grups escolars vindrien o anularien a darrera hora la seva estada, ha estat una constant. Una temporada curta, algun dia d’abril, i mesos de maig i juny. Ens han visitat 16 escoles que han gaudit dels programes pedagògics de l’escola del mar, descobrint la platja de Cubelles i el Port de Vilanova. Malgrat tot hem arrencat en aquesta època post pandèmia, després d’un any i mig de tancament forçat, sembla que la vacunació ens obre un nou escenari d’esperança per la tardor i la primavera 2022, de poder seguint oferir aquesta proposta educativa a les escoles d’arreu de Catalunya i seguir descobrint els encants que amaga el mar i la platja en aquest petit indret de la costa catalana.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s