L’escola Mare de Déu del Carme del Prat de Llobregat visita el Mas d’en Pedro.

Els alumnes de 3er de primària de l’escola han vingut a descobrir el mar, semblava que tindríem molt mal temps, en una setmana que no hem vist el sol, però ha aguantat i hem pogut fer totes les activitats. Molta mala mar, moltes onades però hem trobat molts restes marins a la platja i hem après molt. Els núvols no ens han deixat veure les estrelles però hem fet molts jocs i ho hem passat molt bé. Castells de sorra, observar animals del mar, eriçons, estrelles, cogombres, crancs ermitans…i moltes coses més.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s