Ens visita l’escola Sant Felip Neri de Barcelona

El passat 23-24 i 25 d’octubre ens va visitar a l’escola del mar els alumnes del curs de 3er i 4rt de primària de l’escola Sant Felip Neri de Barcelona. El primer dia vàrem anar a la platja on varem descobrir moltes coses sobre el mar. A la nit vàrem observar els estels i pel telescopi varem veure la lluna en quart minvant. L’endemà al matí uns tallers sobre la pesca i a la tarda vàrem visitar el port de Vilanova, les barques, la llotja i els pescadors de Vilanova. després varem fer unes enquestes als veïns de Vilanova i Cubelles, ja que els alumnes feien un treball per conèixer alguns aspectes d’aquests pobles del Garraf. A la nit amb les havaneres del meu Avi, varem fer unes representacions i algunes cançons del mar. El divendres a la platja volant estels i fent castells de sorra…Bon temps i més aviat una mica de alo. Tres dies inoblidables, que ho hem passat molt bé. la maria, la Carol i l’altre Carol , junt amb el Pere han estat els que han dinamitzat les activitats…us esperem un altre any si voleu tornar-hi.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s