Al Mas d’en Pedro, ja estem preparant la campanya de primavera 2014

Benvolguts totes i tots

ja ens hem posat en marxa, hem iniciat els preparatius per a la campanya 2014  a “l’escola del mar” que ens espera. En aquests moments estem confeccionant els equips i millorant algunes activitats i espais. Estarà tot a punt per  primers de març quan comencem a fer activitats amb les primeres escoles. Enguany iniciem un nou projecte d’activitat d’astronomia que desemvolupem a l’escola, ho farem aviat a primers de març al IES de Sant Pere de Vilamajor, on estem preparant una proposta d’observació d’estels al pati de l’escola per a fer a la tarda i tant aviat es faci fosc començar a veure el cel d’hivern, la Nebulosa d’orió, Júpiter, la Lluna, el cúmul de les plèiades i les Híades i moltes altres sorpreses del cel.

“L’Escola del mar” segueix també amb les activitats per a tots els grups d’Educació  Primària que ens visitaran, aquesta temporada inicem la numero 22, estades de tres i dos dies. Encara queden alguns forats de darrera hora per si alguna escola s’anima. Si hi podeu estar interessats truqueu-nos al 639812732 o envieu un correu a maspedro@maspedro.cat

També hem preparat algun projecte d’activitats d’un dia , que ara al mes de febrer farem l’oferta a les escoles. Per un preu molt reduit hem dissenyat una proposta per a conèixer el mar i la platja , especialment pensada per a les escoles de la comarca i de comarques pròximes. Volem que tots els infants i joves del nostre municipi i de la comarca tinguin una oportunitat per conèixer el mar, com és i com funciona més enllà de ser un espai de bany o lúdic.

Per  tot això i més….animeu-vos i poseu-vos en contacte amb nosaltres si encara no ens coneixeu…

cropped-mas-den-pedro-083.jpg

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s