Activitat d’Astronomia al IES Vilamajor

DCIM136GOPROIMG_0009IMG_0015taller astronomia ies vilamajorEl passat 4 de Març, vàrem organitzar una activitat d’astronomia amb els alumnes de 2on ESO de l’IES de Sant Pere de Vilamajor. Una descoberta del cel de nit de 18 a 21h al pati de l’escola.

Varen participar els alumnes que havíen fet un mòdul variable d’astronomia el trimestre anterior. Vàrem instal.lar diferents telescopis i binocles per a fer l’observació. El temps no ens va ajudar gaire, el cel es va ennuvolar. però varem tenir temps de  poder observar Júpiter i les llunes galileanes, també vàrem observar la lluna que començava un quart creixent. Amb l’ajut d’una càmera tipus neximage, vàrem poder observar alguns cràters de la lluna, que vàrem identificar amb l’ajut d’un atles llunar.

Després vàrem fer una sessió per familiaritzar-se amb el simulador d’estels stellarium. Finalment un joc per cercar i cnèixer les constel.lacions circumpolars i un taller per confeccionar una roda d’estrelles o planistel.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s