El centre ocupacional Sant Guillem ens visita

Aquests  dies han estat al Mas d’en Pedro el grup del centre ocupacional st guillem de Barcelona. Han estat tres dies on hem après moltes coses, a la platja descobrint els restes marins, al port de vilanova hem vista les barques de pesca, a la nit mirant la lluna i una bona estona de ball i finalment hem acabat l’estada cantant havaneres….alguns tallers de nusos, un planistel, uns collarets…Ens ho hem passat molt bé, tant els monitors com totes les persones que participaven del grup. Ha estat una gran experiència compartida, que esperem poguem repetir alguna vegada més.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s