La rosa dels vents del pati, el nostre punt de trobada.

20140406_105036Els nens i nenes que ens visiten saben molt bé el que és el punt de reunió, una antiga rosa dels vents que va pintar l’Alina una voluntaria de Bulgaria que fa anys va participar d’una estada llarga amb nosaltres. Ja quasi no es veia i hem optat per recuperar-la i repintar-la, el Francesc ha estat l’encarrget de fer-ho i des del passat 4 d’abril, la rosa dels vents vermella torna a ser el nostre punt de retrobament quan sona la campana del capità…perquè segurament ens vol explicar alguna cosa.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s