L’Escola Bellaterra (L’Escoleta) arriba a l’escola del mar MdP

139733861803413973386008961397338590627El passat dia 2 l’Escola Bellaterra amb els alumnes de 1er de primària van venir al MdP per desenvolupar el programa de l’escola del mar, descobrir moltes coses i conèixer el Capità Nemo. El primer dia vàrem haver de canviar l’horari, anarem al Port ben aviat per veure les poques barques que surten a pescar aquests dies de veda d’arrossegament. Erem pocs a la llotja i ens vàrem poder seure a les cadires dels compradors, tota una experiència diferent d’altres vegades. Vàrem conèixer el procés de la subhasta a la llotja , els tipus de barca i els tipus de pesca.

A la tarda un conte sobre els prats de posidònia (imatge) on el Joan amb unes ulleres coneix un peix agulla…

 

Finalmet una visita amb el Capità Nemo i una mica sota la pluja cercarem les petxines d’or, un mapa i una barret de mariner.

cantant cançons marineres…(imatge).

El segon dia amenaçava pluja,però  al matí com que no plovia vàrem baixar a la platja, amb uns plàstics grans per si ens agafava la tormenta. Vàrem estar de sort, descoberta de la platja, i volada d’estels, també alguna estona per jugar a la sorra i una estona per fer cabanes… A la tardaa va ploure tota l’estona, jocs a l’interior, el conte de la posidònia, un gran mural del mar i alguns racons més…a la nit un tresor enterrat d’un pirata , sota la pluja fina, va ser la nostra troballa. El tercer dia va sortir el sol, anada un altre cop a la platja, castells de sorra i poc temps per més, en acabar un collaret de petxines i un frisbie de regal…3 dies descobrint el mar i la platja, ho hem passat bé i hem aprés moltes coses.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s