Mas d’en Pedro SA participa en el programa FEM Ocupació per a joves promogut per el SOC i el Consell Comarcal del Garraf

El servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) a través del Consell Comarcal del Garraf i l’Ajuntament de Cubelles organitza el programa FEM Ocopació per a joves. En aquest programa s’ofereix formació i feina a joves en diferents empreses de la comarca. Mas d’en pedro SA titular del Mas d’en Pedro, participa en aquest programa contractant un jove de Cubelles, que desenvoluparà durant 6 mesos tasques de suport a la cuina, manteniment i  algunes activitats educatives que es desenvolupen al CEA. Aquesta persona , en FDMM gaudeix d’una contractació  vinculada a una formació amb una dedicació del 50% de la jornada durant 6 mesos, des de 2 d’abril fins a 1 d’octubre. la formació la realitzen al centre de dinamització Nvell 10 de Sitges, promoguda per l’entitat DESCOBERTA. El passat dia 2 va ser el primer dia de feina…

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s