Dos dies descobrint el mar, amb els nens i nenes de p5 i 2on de l’Escola Saltells de Cerdanyola.

IMG-20140411-WA0001IMG-20140411-WA0003IMG-20140411-WA0006

Aquest passat dijous i divendres vàrem estar amb els nens i nenes de l’escola Saltells, de Cerdanyola del Vallès,  les classes de p5 i 2on de primària. Ens va fer bon temps i vàrem tenir oportunitat d’anar a la platja, descobrir l’origen de la sorra de la platja, les petxines i cargols que viuen al mar i alguns animals invertebrats…després un conte sobre els prats de posidònia, visitar el Capità Nemo i tornar-li les claus…a la nit unes petxines d’or i la gorra i la pipa ens mostraren el camí cap a un tresor enterrat d’un pirata. Abans d’anar a dormir un conte sobre les estrelles i el petit príncep… L’endemà un fantàstic concurs de castells de sorra del que us deixem algunes imatges i una volada d’estels.

 

Erem molts nens i nenes , vàrem fer 5 grups de treball i descoberta a la platja. Vàrem observar l’eriçó de mar, l’estrella de mar, el cranc ermità, el cogombre i l’anèmona. Enmig de la sorra una clau del capità i el Pablo es va fer un fart de jugar a la sorra…

I en acabar el divendres, a la porta de les vacances de Setmana Santa…fins a la setmana de St Jordi.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s