Els nens i nenes de les classes de les zebres i els dofins de l’escola PROA, ens han visitat al Mas d’en Pedro.

Dos dies de bon temps, els nens de P4 de l’escola PROA han tornat al Mas d’en Pedro a veure el Capità Nemo i a aprendre moltes coses del mar. Aquest any ha fet bon temps, calor i sol a la platja, no com l’any passat que els va ploure…

Hem trobat les claus del capità, hem vist animals del mar, estrelles , eriçons, crancs, cogombres, hem recollit petixines….Un conte sobre el prat marí i el peix agulla….hem conegut el Capità Nemo. Li hem buscat una gorra i un mapa i unes petxines d’or que havia perdut.2014-05-07 17.28.09

Al capvespre una mica de mala sort, dos participants una mica enfebrats han hagut de tornar a casa, un petó molt gran per ells de part del capità.

El Sr. nemo ens ha deixat un mapa amb un tresor enterrat, quina sorpresa….al darrer matí hem fet molts castells a la platja, i hem jugat molt…havíem de volar estels , però no ha fet prou vent. hem jugat amb un estel que és com un pop molt gran…

Abans de marxar el capità ens ha deixat una sorpresa, un collaret amb una petxina de la cova de les sirenes…

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s