Les dues classes de 1er de l’Escola Pau Vila d’Esparreguera tornen al Mas d’en Pedro.

Amb molta alegria hem rebut els nens i nenes de 1er de l’escola Pau Vila. Tres dies a l’escola del mar, amb el Capità Nemo.A la platja aprenent tot sobre els animals del mar, les estrelles, els cogombres i eriçons..les petxines. Abans de marxar varem recollir algunes deixalles que varem posar als contenidors, ens agrada col.laborar a fer una platja més neta…A la nit cercant les petxines d’or varem escoltar el mussol que rondava per la casa. Finalment vàrem veure les estrelles, el lleó, el bover, l’ossa major…i alguns planetes, jupiter, mart i saturn…L’endemà aprendre tot sobre la pesca, fer cabanes, i visitar el port de Vilanova, la llotja, les barques i els estris de pesca. A la nit el capità ens va deixar un missatge amb un tresor amagt del mas d’en pedro. L’endemà a la platja, castells de sorra i volada d’estels, bon temps que hem viscut amb moltes ganes, els nens i nenes no volien marxar, però finalment arriba l’hora del comiat. El capità ens va regalar unes petxines que potser amb el temps es fan d’or…

2014-05-22 16.42.02La carol G, la Carol R i la Maria..

2014-05-22 17.43.51

Gamba de Vilanova acabada d’arribar al Port…

Recollint deixalles a la platja….2014-05-21 17.26.02

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s