L’Escola Pare Manyanet de Reus ens visita

IMG-20140527-WA0002Van arribar dilluns sobre una forta pluja, ja ens pensàvem que aniríem els dos dies en barca, però de cop al migdia es va obrir el cel i va sortir el sol, que va durar tota la tarda i l’endemà. Els nens i nenes de P4 de l’escola Pare Manyanet de Reus           van venir a veure el Capità Nemo, a la tarda varem baixar a la platja, i a la nit un tresor  aparegut enmig del bosc que ens havia deixat el capità. L’endemà  vàrem fer castells de sorra i una volada d’estels, ens ho hem passat molt bé…ah i vàrem cantar la cançó de l’Avi mariner que els nens es coneixien molt bé.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s