Comencem una nova temporada a l’escola del mar-Curs 14-15

Renovats després de l’estiu, iniciem noves activitats a l’Escola del mar aquests dies de tardor.

Hem aprofitat els darrers dies per canviar la ubicació de l’aquari que estava a la planta baixa de la casa i l’hem situat de nou a la sala d’activitats. ja fa temps que volíem fer el canvi per a millorar el descans de les persones que dormen a la planta baixa.

Hem fet algunes tasques de manteniment i el Francesc que ha estat durant 6 mesos amb nosaltres ha acabat el seu període de feina. Ha estat un mes d’octubre de feina de jardineria, sobretot lluitant contra la heura que tant cerix i creix al Mas d’en Pedro i cal estar-hi sempre a sobre per mantenir-la a ratlla…

Ara toca posar-se en contacte amb totes les escoles que faran activitats a la tardor i la primavera i mirar de renovar algunes activitats, pensar-ne de noves, fer alguns arranjaments i algunes tasques de renovació i manteniment.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s