Avui acabem la temporada de colònies 2014

El 31 d’agost ha arribat, acabem la temporada de colònies, on dos grups de joves francessos i un grup d’infants i joves d’un centre residencial, han omplert aquest estiu d’alegria  i activitat  durant practicament tot el juliol i Agost. Ha estat un estiu una mica mullat i molt fresc, no ha fet calor…la qual cosa ha permès tenir una sensació més agradable, poder dormir millor per les nits i  menys problemes amb els mosquits…Ara  uns dies de descans i aviat posem en marxa la nova campanya per al curs escolar a l’escola del mar. Aviat entrarem a la tardor, ens cal reformar i reparar algunes coses i deixar tot a punt per a fer algunes estades i començar a preparar tota l’activitat de la propera primavera.

Fins aviat!!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s