L’Escola Monsenyor Gibert de Sant Fruitós de Bages al Mas d’en Pedro

El passat dimecres dijous i divendres van venir al Mas d’en Pedro els nens i nenes de 1er i 2on de CI de primària de l’Escola Monsenyor Gibert. El primer dia semblava que anava a ploure, al final no ho va fer però vàrem canviar una mica l’ordre de les activitats. A la tarda vàrem fer racons de pesca i vàrem descobrir els animals de les roques, l’eriçó, l’estrella de mar, el cogombre ,el cranc d’algues i l’ermità. A la tarda també vàrem conèixer el capità Nemo, el vam ajudar a buscar les petxines , el mapa i la gorra que havia perdut. L’endemà a la platja, volar estels i recollir restes marins. Un missatge en una ampolla ens va indicar com trobar les claus que el capità havia perdut. A la tarda al Port, visitant la llotja del peix. Hi havien poques barques, per culpa del vent havíen sortit poques i anaven tornant en comptagotes. Vàrem veure com arribava el peix, es pesava  a la cinta transportadora, es feia la subhasta, uns escamarlans grossos que hi havien van començar a 78€ el Kg i van baixar fins a 43 € per Kg. Molls, sípies, pops, sorells…després a veure les barques i els tipus de pesca i amb l’autocar de retorn cap a la casa.

A la nit el capità ens va deixar un mapa amb un tresor, i el divendres un concurs de castells de sorra, més estels i fer volar uns frisbies de roba. Finalment vam fer un collaret amb una petxina i el capità va dur un regal a la Nuria, una professora que fa molts anys que vé de colònies al Mas d’en Pedro i que el Capità coneix molt bé. Sembla ser que és el darrer any que podrà venir i per aquest motiu el capità li va donar una petita àmfora de la cova de les sirenes.

Fins aqui les aventures viscudes….

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s