L’Escola Monsenyor Gibert de Sant Fruitós de Bages al Mas d’en Pedro

El passat dimecres dijous i divendres van venir al Mas d’en Pedro els nens i nenes de 1er i 2on de CI de primària de l’Escola Monsenyor Gibert. El primer dia semblava que anava a ploure, al final no ho va fer però vàrem canviar una mica l’ordre de les activitats. A la tarda vàrem fer racons de pesca i vàrem descobrir els animals de les roques, l’eriçó, l’estrella de mar, el cogombre ,el cranc d’algues i l’ermità. A la tarda també vàrem conèixer el capità Nemo, el vam ajudar a buscar les petxines , el mapa i la gorra que havia perdut. L’endemà a la platja, volar estels i recollir restes marins. Un missatge en una ampolla ens va indicar com trobar les claus que el capità havia perdut. A la tarda al Port, visitant la llotja del peix. Hi havien poques barques, per culpa del vent havíen sortit poques i anaven tornant en comptagotes. Vàrem veure com arribava el peix, es pesava  a la cinta transportadora, es feia la subhasta, uns escamarlans grossos que hi havien van començar a 78€ el Kg i van baixar fins a 43 € per Kg. Molls, sípies, pops, sorells…després a veure les barques i els tipus de pesca i amb l’autocar de retorn cap a la casa.

A la nit el capità ens va deixar un mapa amb un tresor, i el divendres un concurs de castells de sorra, més estels i fer volar uns frisbies de roba. Finalment vam fer un collaret amb una petxina i el capità va dur un regal a la Nuria, una professora que fa molts anys que vé de colònies al Mas d’en Pedro i que el Capità coneix molt bé. Sembla ser que és el darrer any que podrà venir i per aquest motiu el capità li va donar una petita àmfora de la cova de les sirenes.

Fins aqui les aventures viscudes….

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s