Els alumnes de l’optativa Educació Ambiental del grau d’Educació Social de la Facultat Pere Tarrés visiten l’escola del mar

El passat dimarts, els alumnes de l’assignatura  Educació Ambiental optativa de 4rt curs del grau d’Educació Social de la Facultat Pere tarrés vuisiten el mas d’en pedro. Primer un espai de  descoberta de la platja, algunes metodologies de treball, alguns conceptes nous per descobrir la platja i la observació d’animals de ,l’espigó, a diferents nivells un de macrovisió i un altre a l’aula de microobservació, la closca de l’eriço, les seves parts, l’estrella de mar…després una viista a l’equipament, la seva gestió, alguns programes, dificultats organitzatives, etc…més de tres hores mirant a nivell pràctic i sobre el terreny com es desenvolupa un projecte d’un equipament d’educació ambinetal dedicat a donar a conèixer el mar al públic escolar i al públic en general Curiositats de la vida una de les alumnes havia estat a 1er de primària amb l’escola Nausica al mas d’en pedro, amb el capità nemo i el programa de l’escola del mar, però d’això ja en fa més de 13 anys…

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s