L’escola L’Estel de Molins de Rei a l’escola del mar

El passat dijous i divendres, van venir a l’escola del mar els nens i nenes de P4 i P5 de l’Escola Estel. Dos dies per descobrir el mar. Amb l’ajuda del capità nemo els nens i nenes descobreixen els animals de la platja, de la sorra i les roques. L’endemà amb un bon vent fem volar estesl i fem castells de sorra a la platja. Dos dies de bon temps per gaudir de les colònies i del mar. A la nit unes petxines d’or  i un mapa ens porten a trobar un tresor…

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s