L’Escola de la Concepció arriba al Mas d’en Pedro

El passat dimecres dijous i divendres van venir al Mas d’en Pedro la classe dels tigres de l’escola de la Concepció de Barcelona. Els alumnes de 2on de primària van estar tres dies aprenent moltes coses sobre el mar, amb el Capità Memo van trobar la clau del submarí, van conèxier els animals del mar, les estrelles, els eriçons…van recolir moltes petxines, van volar estels…van visitar el port de vilanova, els arts de pesca, la subhasta a la llotja…I uns castells de sorra el darrer  i un disc volador per cadascú.

El dia del mig ,el dijous , van arribar els nens i nenes de P5 de la classe dels llops, que també van conèixer el Capità, a mig del sopar va aparèixer un mapa d’un tresor, que vàrem anar a buscar..també vàrem veure les estrelles, la lluna i amb la canço de l’Avi mariner ens vàrem dir un a reveure…Era el prmer cop que venien a l’escola del mar…i la veritat és que tant els tigres com els llops es van portar molt bé, donava gust quan cantaven tots junts o quan s’escoltaven uns als altres….Molts records i  moltes aventures que hem viscut plegats que esperem recordarem durant molt de temps…

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s