L’Escola del Sol de Sabadell de colònies al Mas d’en pedro per descobrir el mar

El passat dijous i divendres els nens i nenes de l’escola del Sol de Sabadell..els més petits de 3 a 5 anys van venir al Mas d’en Pedro i de la mà del capità nemo varen descobrir motes coses del mar, les petxines i cargols, els animals de les roques, la sorra, volar estels, fer castells a la sorra, vàrem trobar la clau i li vam tornar al capità…a la nit ell ens va deixar un tresor…i vàrem trobar les petxines d’or i la gorra…i el mapa. Finalment un collaret amb unes petxines molt especials…Molt cansats però havent vist i après moltes coses…

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s