L’IES Els Gorgs de Cerdanyola fan la descobrerta de la desembocadura del Foix al Mas d’en pedro

El passat dilluns i dimarts 13 i 14 d’Abril els alumnes de l’IES Gorgs de Cerdanyola  de 1er ESO van fer una descoberta dels espais naturals de la desembocadura del riu Foix a Cubelles.  En grups reduits vàrem descobrir la platja rocallosa i sorrenca al costat del riu, els restes marins, la salinitat de l’aigua a la platja i a la llacuna interior, les plantes i arbres de l’aiguamoll, la fauna ornitològica, fotges, polles d’aigua, martinets, gavines, camallargs…vàrem comprendre el passat i el present de la desembocadura a partir de la comparació amb una fotografia aèria de l’any 1955 i també una mica de temps per parlar de bones pràctiques, respectar l’espai natural, no tirar menjar a l’aigua…un matí d’estudi a l’aire lliure per aprendre i repassar moltes coses…

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s