Astronautes i planetes de l’escoleta de bellaterra passen per el Mas d’en Pedro a descobrir el mar…

El passat dimecres dijous i divendres les nenes i nens de 1er de primària de l’escola Bellaterra vàren venir al Mas d’en Pedro per aprendre moltes coses del mar. El primer dia després de fer les xapes, a la platja , apareixien les claus del capità nemo i vàrem poder descobrir la sorra, els restes marins i tot sobre les petxines i cargols. Després de berenar a volar estels, tot de pops blaus es van enlairar i van volar una estona tot i que el vent era una mica just. Un conte sobre el Joan i la posidònia i la visita al Capità nemo  fins a l’hora de sopar…A la nit després de cantar cançons, unes petxines d’or i un mapa antic, molt antic…fins a veure les estrelles, amb un làser varem recórrer el cel per l’Ossa major, el Lleó, Orió, el Cotxer, Cassiopea, la Ossa menor amb l’estrella Polar, Sirius, Aldebaran i el planeta Venus i Júpiter dalt dels nostres caps…la Lluna estava en quart creixent i fins a la matinada no sortia, no va ser possible veure-la…

El segon dia uns tallers a la casa, estris de pesca, subhasta del peix, un mural de la platja i estudiar els animals de l’espigó de molt aprop amb l’ajut d’una càmara de video, on observar els peus de l’eriçó i la seva boca…A la tarda amb un autocar al Port de Vilanova, peix fresc i moltes gambes i escamarlans, sembla que molts vaixells van anar a la pesca de la gamba…aquesta es pesca més lluny i més al fons, amb les xarxes d’arrossegament. De tornada a la casa unes carotes del Capità i després de sopar un mapa i un tresor….per acabar amb una petita festa de pijames i música…El darrer dia a la platja, castells de sorra i discos voladors…finalment unes petxines per a fer un collaret i una estona a fer cabanes..tres dies per aprendre moltes coses sobre el mar.

IMG-20150414-WA0014IMG-20150414-WA0002IMG-20150414-WA0007IMG-20150414-WA0006

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s