L’Escola Jacint Verdaguer de la Granada del Penedès, passa 3 dies a l’escola del mar.

Els nens i nenes de cicle inicial  de l’escola de la granada del penedès, passen tres dies a Cubelles de colònies descobrint el mar. La platja, les petxines, els animals de les roques….i el Capità Nemo, les seves claus, les petxines d’or, el mapa, el tresor, la gorra.

Una visita al port de Vilanova, els estris de pesca, la volada d’estels, els castells de sorra…i les cabanes que tan han agradat..Moltes coses durant tres dies per passar-ho molt bé i aprendre moltes coses.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s