L’escola jacint Verdaguer de Rubí a l’Escola del mar…

El passat dilluns i dimarts els nens i nenes de 2on de l’Escola de Rubí Jacnit verdaguer van passar per l’Escola del mar.Després de conèixer el capità nemo i descobrir moltes coses del mar vàrem poder aprendre tot sobre la platja, les petxines, els animals de l’espigó…els vents , la sorra i moltes coses més. També vàrem tenir temps de volar estels, fer castells de sorra, trobar tresors enterrats , les claus, el mapa, les petxines d’or…Dos dies inoblidables aprop de la platja.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s