Els nens i nenes de 2on de primària de l’escola les Roques blaves d’Esparreguera tres dies amb el capità nemo.

Els nens i nenes de 2on  han passat per l’Escola del mar, han conegut el capità Nemo i han après moltes coses sobre la platja, la sorra, la pesca, els vaixells i estris de pesca, els animals de les roques..hem tingut temps per a moltes coses, per jugar a les cabanes, per ballar la darrera nit, per fer castells de sorra, per volar estels….conèixer com és l’eriçó de mar i l’estrella..cantar cançons del mar, trobar tresors enterrats, sentir el mussol al bosc, cercar les petxines d’or , la clau, el mapa i la gorra del Capità…moltes aventures que hem passat junts i ens ho hem passat d’allò més bé.

IMG-20150508-WA0001IMG-20150508-WA0000IMG-20150508-WA0004

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s