Els nens i nenes d’educació infantil P3-P4 i P5 de l’Escola Muntanyans de Castellet i la Gornal vénen al Mas d’en Pedro a descobrir el mar..

El passat dimarts i dimecres, els nens i nenes de Castellet , van venir a Cubelles a descobrir la platja. Amb l’ajuda del capità Nemo, van trobar les petxines de la platja i van reconèixer els animals de l’espigó, l’estrella de mar, l’eriçó, el cogombre de mar i el cranc ermità. A mitja tarda amb el vent a favor van volar estels  i una bona remullada, de la molta calor que feia.

A la nit a la recerca de les petxines d’or i el tresor del capità….l’endemà al matí  castells de sorra i més estels…finalment un collaret amb una petxina que el capità ens va deixar, de la cova de les sirenes…

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s