L’Escola Montserrat de Sant Just Desvern arriba al Mas d’en Pedro

El passat dimecres , dijous i divendres els nens i nens de 2on i 4rt de l’Escola Montserrat de sant just van venir al Mas d’en Pedro a descobrir el mar. La primera tarda a la platja, a la nit buscant coses del capità i aprenent sobre les estrelles….l’endemà al port de Vilanova, vàrem veure un tauró i 2 peixos espassa a la llotja del peix…a la nit una mica porucs vàrem trobar antics tresors…el divendres un fort vent ens va fer tornar abans de la platja…3 dies per aprendre moltes coses del mar, les petxines, els animals de l’espigó, les modalitats de pesca, i moltes coses més…

IMG-20150523-WA0006IMG-20150523-WA0005IMG-20150523-WA0009

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s