L’Escola Fabra d’Alella tres dies a l’Escola del mar

El passat dimarts dimecres i dijous, els nens i nenes de 3er de primària de l’escola Fabra d’Alella han passat uns dies de colònies al Mas d’en Pedro, aprenent moltes coses sobre el mar. El primer dia a la platja, reconeixent la sorra, les petxines i el vent tot aprofitant per volar estels…A la nit una magnífica observació d’estrelles, l’ossa major, la menor, el drac, el bover, el lleó, els bessons, l’escorpí…i una lluna esplèndida en quart creixent, craters, mars de pols, serralades…L’endemà tot sobre la pesca, nusos mariners, el joc de la subhasta, l’observació dels animals de l’espigó, l’estrella de mar, els eriçons, el cogombre, els crancs…a la tarda la visita a la llotja del port de vilanova i a la nit un antic tresor enterrat al mas d’en pedro de fa molts anys…El darer matí castells de sorra a la platja i molta estona per passar-ho bé, fent cabanes, fent jocs, tallers i moltes coses divertides…

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s