Dia Mundial de les Aus amb Seobirdlife…

Al mas d’en pedro avui hem construit algunes caixes niu i les hem instal.lat en diferents llocs de la finca, en algunes parets, en arbres, sota teulats, per afavorir la nia d’alguns ocells i conèixer una mica més aprop l’avifauna del nostre voltant. Caixes niu per puputs, per estornells, per pardals, per mallerengues, per cueretes, per pitroig…i també hem aprofitat a fer-ne una per a rat-penats, per veure si nien dins, ja que habitualment són facilment observables cada dia al capvespre…En total hem instal.lat 9 caixes, vine a descobrir-les i a conèixer els ocells més aprop.

caixesnoiu2caixesniu

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s