L’escola Sadako de Barcelona al Mas d’en Pedro

El passat dimecres, dijous i divendres, els nens i nenes de 3er de primària de l’escola sadako, van venir al Mas d’en pedro a aprendre moltes coses del mar. A la platja descobrint les petxines i els cargols, volant estels…a la nit mirant les estrelles, aprenent els arts de pesca, visitant el port de vilanova, la llotja del peix, cantant havaneres, fent castells de sorra….3 dies aprop del mar per aprendre moltes coses i conviure bones estones, jugant, fent cabanes i remullant-se els peus a la platja.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s