L’Escola Baltà i Elias de Vilafranca a l’escola del mar

El passat dilluns 26 d’octubre els nens i nenes de la classe dels peixos i els dofins de P4 de l’escola Baltà i Elias de Vilafranca van venir a aprendre moltes coses del mar. A la platja amb la sorra, les petxines i cargols, els animals de les roques i moltes coses més. Una clau i un missatge en una ampolla, el capità nemo i les seves petxines d’or, molts records i una molt bona estona. Els temps ens va acompanyar i es va fer tot el previst. Els nens i nenes van volar estels, van fer castells de sorra i s’ho van passar d’allò més bé.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s