L’escola Sant Felip Neri tres dies per aprendre moltes coses del mar

Els nens i nenes de 3er i 4rt de primària de l’escola sant Felip Neri de Barcelona han estat al mas d’en pedro durant 3 dies per aprendre moltes coses sobre el mar. El primer dia a la platja, petxines, cargoils, restes marins i els prats de posidònia. A la nit planetes i estrelles, constel.lacions, el sol , la terra i la lluna…L’endemà la pesca, la subhasta, els estris de pesca, els animals de l’aquari, l’eriço de mar, el cogombre de mar i el cranc d’algues…Jugar a fer cabanes, fer unes xapes…a la tarda al Port de Vilanova on vàrem veure uns pescadors que posaven esquers a una caixa de palangre, uns altres armant una xarxa d’arrossegament…a la nit la castanyada marinera amb el capità nemo de convidat i una cantada d’havaneres per acabar amb un rom cremat…L’endemà castells de sorra i frisbies, una estona més de joc  i hora de marxar, moltes coses per tres dies, ho hem passat molt bé.

20151029_093427 20151029_221737

IMG-20151030-WA0011

IMG-20151030-WA0009

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s